Vjenčanje Kolači, djeca, odrasli, case, korporativni, obljetnice, vjenčanja torta, rođendan i bilo koje druge posebne prigode po narudžbi. Većina velika torta! Ekskluzivno slastice čokolada, marcipan, šećer paste, gelove. Kolači, slastice i peciva po ruci. Čokolada slika. Junior School slastičar. Škola domaćice.
ponedjeljak, 6. kolovoza 2012.
Jastog mousse. Kako skuhati jastoga - recept s photoes.
Bok
Danas u Nikolya Konditorski ću vam pokazati kako sam kuhani jastoga pjenu. I to kuhanje mi je oko noći jer kuhani jastog treba jako dobro ohladiti.
Ovdje imam Pacific jastoga!
To je lijepo. Jastog je težina oko 600 grama:
Izostavi jastoga u kipuću slanu vodu, i to odmah počinje crvenjeti:
A zatim 5-7 minuta nakon što sam ga izvukao na tanjuru:
To je stvarno ogroman, nije li?
Ali ne jako puno od jastoga meso došao čist nakon što sam ga smanjiti:
Max 100-150 grama pretpostavljam:
U međuvremenu, moram pripremiti nadjev. JA uzeti jedan luk:
I čisti i sjeckani ribu - 500 grama. Imao sam pelengas kojima sam dodati sol, papar i malo začina:
Sve što sam miješanje hrane:
I tada odvojeno dođite Bugarski paprika - 1 komad:
Onda sam izašla iz uobičajenog plastičnom folijom, širiti ga na prvi sloj paprike, a zatim sloj od mljevenog ribe:
A onda sam stavio na vrhu komada jastoga:
I sam položio opet sloj paprike:
Izrađena ukusna peciva su ovdje:
Nakon toga sam propustio ove role u kipuću vodu i kuhajte 5-7 minuta:
A sada glavna tajna! Sjećate li se kada sam rekao da je priprema ovog jela me je o jednom danu? Činjenica je da su role treba biti dobro ohladi. Naravno, možete ih staviti u hladnjak, ali ne mogu dobiti mousse natječaj i tvrd. Tako sam napustio role da se ohladi do sljedećeg jutra na hladnom mjestu. A onda je počeo da se jelo:
Evo što se dogodilo na kraju. Bon Appetit!
Izvor
Pretplati se na:
Objavi komentare (Atom)
Nema komentara:
Objavi komentar