ponedjeljak, 6. kolovoza 2012.

Jastog mousse. Kako skuhati jastoga - recept s photoes.

Jastog. Jastog mousse. Kako kuhati jastoga recept sa slikom
Bok
Danas u Nikolya Konditorski ću vam pokazati kako sam kuhani jastoga pjenu. I to kuhanje mi je oko noći jer kuhani jastog treba jako dobro ohladiti.




Ovdje imam Pacific jastoga!
Jastog. Jastog mousse. Kako kuhati jastoga recept sa slikom
To je lijepo. Jastog je težina oko 600 grama:
Jastog. Jastog mousse. Kako kuhati jastoga recept sa slikom
Izostavi jastoga u kipuću slanu vodu, i to odmah počinje crvenjeti:
Jastog. Jastog mousse. Kako kuhati jastoga recept sa slikom
Jastog. Jastog mousse. Kako kuhati jastoga recept sa slikom
Jastog. Jastog mousse. Kako kuhati jastoga recept sa slikom
A zatim 5-7 minuta nakon što sam ga izvukao na tanjuru:
Jastog. Jastog mousse. Kako kuhati jastoga recept sa slikom
Jastog. Jastog mousse. Kako kuhati jastoga recept sa slikom
To je stvarno ogroman, nije li?
Jastog. Jastog mousse. Kako kuhati jastoga recept sa slikom
Ali ne jako puno od jastoga meso došao čist nakon što sam ga smanjiti:
Jastog. Jastog mousse. Kako kuhati jastoga recept sa slikom
Max 100-150 grama pretpostavljam:
Jastog. Jastog mousse. Kako kuhati jastoga recept sa slikom
U međuvremenu, moram pripremiti nadjev. JA uzeti jedan luk:
Jastog. Jastog mousse. Kako kuhati jastoga recept sa slikom
I čisti i sjeckani ribu - 500 grama. Imao sam pelengas kojima sam dodati sol, papar i malo začina:
Jastog. Jastog mousse. Kako kuhati jastoga recept sa slikom
Sve što sam miješanje hrane:
Jastog. Jastog mousse. Kako kuhati jastoga recept sa slikom
Jastog. Jastog mousse. Kako kuhati jastoga recept sa slikom
I tada odvojeno dođite Bugarski paprika - 1 komad:
Jastog. Jastog mousse. Kako kuhati jastoga recept sa slikom
Onda sam izašla iz uobičajenog plastičnom folijom, širiti ga na prvi sloj paprike, a zatim sloj od mljevenog ribe:
Jastog. Jastog mousse. Kako kuhati jastoga recept sa slikom
A onda sam stavio na vrhu komada jastoga:
Jastog. Jastog mousse. Kako kuhati jastoga recept sa slikom
I sam položio opet sloj paprike:
Jastog. Jastog mousse. Kako kuhati jastoga recept sa slikom
Izrađena ukusna peciva su ovdje:
Jastog. Jastog mousse. Kako kuhati jastoga recept sa slikom
Jastog. Jastog mousse. Kako kuhati jastoga recept sa slikom
Nakon toga sam propustio ove role u kipuću vodu i kuhajte 5-7 minuta:
Jastog. Jastog mousse. Kako kuhati jastoga recept sa slikom
A sada glavna tajna! Sjećate li se kada sam rekao da je priprema ovog jela me je o jednom danu? Činjenica je da su role treba biti dobro ohladi. Naravno, možete ih staviti u hladnjak, ali ne mogu dobiti mousse natječaj i tvrd. Tako sam napustio role da se ohladi do sljedećeg jutra na hladnom mjestu. A onda je počeo da se jelo:
Jastog. Jastog mousse. Kako kuhati jastoga recept sa slikom
Jastog. Jastog mousse. Kako kuhati jastoga recept sa slikom
Evo što se dogodilo na kraju. Bon Appetit!
Jastog. Jastog mousse. Kako kuhati jastoga recept sa slikom

Izvor

Nema komentara:

Objavi komentar